Chinflexģ of Chinese Voetreflex massage

Dit is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese Voetmassage principes. De chinezen passen deze voetmassages met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

De succesformule van Chinese voetreflex massage luidt:

  1. Het succes van de Chinese Voetreflex massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd wordt. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

  2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieŽn worden gemasseerd (meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien).

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieŽn, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

© 2012 Massagepraktijk Adisa  |  06 23 22 11 31  |  info@massagepraktijkadisa.nl  |