Voetreflex plus massage

Deze massage is een combinatie van Westerse Reflexologie en Chinese Relexologie. De combinatie van het beste uit beide systemen geeft een ongekende hoeveelheid mogelijkheden. Ze vullen elkaar aan en ze versterken elkaar. Dit geeft een grotere effectiviteit van de behandeling. De vitaliteit neemt toe, klachten verminderen of verdwijnen en lichaam en geest ontspannen.

Westerse Reflexologie
Is een natuurlijke geneeswijze, die ervan uit gaat, dat op handen en voeten reflexzones liggen, die corresponderen met alle lichaamssystemen van het lichaam. Het lichaam wordt gespiegeld op de voeten en handen. De reflexzones worden behandeld waardoor de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd wordt en afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Bij de Westerse Reflexologie is de behandeling vooral met een speciale duim techniek, waarmee de zones zeer nauwkeurig behandeld worden.

Chinese Reflexologie
Hier worden de meridianen en de acupunctuur punten behandeld. Het meridiaan stelsel ligt door het hele lichaam. De massages en behandelingen kunnen plaats vinden op onderbenen en voeten, armen en handen, maar ook hoofd en oren of de rug. Ook de energetische werkvormen als Aura, Chakra en metamorfose behandelingen zijn hierin opgenomen.

De technieken die gebruikt worden zijn anders als bij de Westerse Reflexologie. We maken o.a. gebruik van kloppen, ondersteunende knokkel, acupressuur, trillen, en wrijven.

2012 Massagepraktijk Adisa  |  06 23 22 11 31  |  info@massagepraktijkadisa.nl  |